okt 112006
 

John Allen er nå i gang med sine daglige oppdateringer på nyhetssiden: http://johnallen.ncrcafe.org/. Jeg har flere ganger anbefalt ham som en av de mest innsiktsfulle kommentatorer, han blir jo også ofte brukt av fjernsynstasjoner som CNN og BBC.

De første tre nyheten er disse (i tilleg til hans ukentlige spalte):

No decision yet on condoms, Vatican sources say
Posted: Oct 11, 2006 at 08:59 EST.

Shift on limbo accents hope, “relativizes” church’s role in salvation
Posted: Oct 11, 2006 at 08:19 EST.

Catholic soldiers face no crisis of conscience on war, Bush official says
Posted: Oct 10, 2006 at 19:04 EST.

LES SELV HER.

  One Response to “Daglige nyhetsmelding og analyser av katolsk kirkeliv startet”

  1. En annen interessant katolsk nyhetsside er bloggen “Whispers in the Loggia”, som er skrevet av en ung amerikansk frilansjournalist som bl. a. skriver for The Tablet: http://whispersintheloggia.blogspot.com

    Den er nok litt mer tabloid enn Allen, men mange av “ryktene” på denne bloggen senere har vist seg å stemme (bl. a. utnevnelsene av Levada og Bertone), og bloggens innehaver skryter av å ha troverdige kontakter og kilder i Roma. Dessuten er det mye om amerikanske forhold som kanskje ikke er så interessante for norske lesere.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)