Innlegg nummer 1000!

Her poster jeg innlegg nr. 1000. Det ligger selvsagt mye arbeid bak så mange poster, men dette er jo noe jeg gjør fordi jeg har lyst, og syns det er en utfordring å bruke dette nye mediet.

I WordPress kan man velge hvordan lenkene skal se ut. Hvis man bruker standarden, får man nokså uryddige lenker (syns jeg) med ? og = i navnet. Man kan velge å organisere lenkene etter dag eller måned (nokså vanlig) pluss tittelen. Selv valgte jeg en mappe /arkiv/ pluss postens nummer. Da sier ikke lenken hva posten inneholder, men innleggenes direktelenke blir kort og grei. (For øvrig vil jeg anbefale WordPress, det virker utmerket og gir mange mange muligheter – enten på wordpress.com, eller installert på et eget domene, lastet ned fra wordpress.org, som jeg har gjort.)

Her er for øvrig min første post, med adressen /arkiv/1:

Første post
mandag, 18/04/2005
Dette er mitt første forsøk på å skrive en blog, håper jeg får det til å virke greit, og at jeg klarer å skrive noe fornuftig.

En kommentar til “Første post”

1. Andreas sier:
Endelig også en katolsk blog på norsk! Ser virkelig frem til å følge med her.
Lykke til!

14 hendelser på “Innlegg nummer 1000!”

  1. Gratulerer med blogg nr 1000. Jeg har akkurat begynt å følge denne katolske webbloggen og den gir nyheter mer «live» enn katolsk.no eller st. Olav tidsskrift. Et meget bra forum for alle som er interessert i hva som skjer innen den katolske kirke på landsbasis og internasjonalt. Lykke til videre.

    Are

  2. Jeg stemmer i gratulasjonskoret!
    Etter å ha vært aktiv i flere utenlandske fora og på blogger (f. eks Rorate coeli blog) var det flott å komme over en norsk blogg som var verdt å lese og engasjere seg på.

  3. Gratulerer med innlegg nr 1000! Og så har jeg et lite spørsmål: Sedisvakansen i Tromsø har nå vart over et år. Kan vi forvente oss en utnevnelse snart, eller er det intet nytt fra den fronten?

  4. Tromsø er er svært lite kirkedistrikt, ikke noe bispedømme. Det skal være en administrator der, men det trenger ikke være en biskop. Det ser virkelig som om Vatikanet her ikke forhaster seg, og jeg hørte for et par måneder siden (fra en som mente å vite noe) at vi ikke kunne regne med en utnevnelse med det første.

  5. Gratulerer pater Oddvar, innlegg nr.1000. Ja denne bloggen har jamen gjort susen.
    Jeg syns den er flott, og bruker å lese, som ledd i den daglige katekese. Gratulerer igjen.

  6. Oddvar, jeg slutter meg til den lange rekken av gratulanter, og fastslår at du med denne bloggen har skrittet opp veien for flere som følger etter.

  7. Jeg ønsker Oddvar lykke til videre med sitt bloggprosjekt. Din åpenhet er utrolig, og av og til misbruker vi den, dessverre.

  8. Gratulerer! Håper du fortsetter å blogge. Det gir innblikk i ting som rører seg i den katolske kirke og mulighet til å diskutere og stille spørsmål. Bloggen virker oppkvikkende og bidrar til sinnets munterhet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen