apr 122008
 

Jeg har lenge beundra Øivind Benestad for hans mot, og fordi han har kjempa så utholdende for tradisjonell kristen moral de siste åra.

I dag gikk den store demonstrasjonen for ekteskapet av stabelen i Oslo, og da sa Øivind til DagenMagazinet bl.a. dette:
Universitetsplassen var helt full når arrangementet startet.

– Hva er hensikten med denne dagen?
Det er å forsvaret ekteskapet. Vi er ikke her forå fordømme noen. Vi vil forsvare det vi tror er rett. Vi ønsker ikke å fokusere på om homofili er rett eller galt, sa Benestad til folkemassene.

– Vi ønsker alle homofile og lesbiske alt godt. Men vi ønsker å få fram hva vi holder for rett. Vårt fokus er; hva som er et ektsekap. Hva som er barns rettigheter, sa Benestad som minnet om at dette har vært norsk lov i mange år.

  4 Responses to “En modig leder av aksjonen for ekteskapet”

 1. Jeg var selv tilstede under dette arrangementet. Det som var interessant å se var andres reaksjon på det hele. de stoppet opp for å lese plakater og banner. Fikk de det ikke med seg tok de et par skritt tilbake og stoppet opp for å lese alt. Det var og interessant å se enheten hos deltagerene. Alle snakket med alle og det var en positiv stemning. Vi sto på vårt uansett hvor i landet vi kom fra og hvor vår tilhørlighet var religiøst sett. Og ALLE fylker var representert! Fra Kristiansand kom det 9 fulle busser.
  Motdemnonstrasjonen ble bare patetisk i våre øyne. De prøvde å overdøve oss, med smjå megafoner. Og de prøvde å fange oppmerksomheten ved sine “teite” klær, rosa ballonger og offentlig kyssing. Vi andre ble oppfordret til å forholde oss rolige og behersket uansett hva som ble sagt til oss for å provosere. og det klarte vi fint. politiet tok seg av de andre etterhvert.

 2. De andre ble jo referert til som “engasjerte ungdomma” i tv og i pressen.
  Det er merkelig at psykoer, galninger, terrorister, arbeidsskye og sosialt utilpassede individer som brenner biler og driver hærverk alltid blir kalt “engasjerte ungdommer.”

  Bra gjort å reise inn på demonstrasjonen for ekteskapet! Jeg ble selv forhindret, men ville gjerne.

  Benestad er en mann som er totalt dedikert til kampen for den tradisjonelle kristne moral. Vi må be for ham.

 3. Ja, han gjør og har gjort en viktig jobb. Det er ikke snakk om verdighet og det er bra at det blir understreket. Ekteskapet bør bevares. Hører at noen argumenterer (ulike plasser på nettet) at ekteskapet bør forandres siden det er så mange som skiller seg. Skillsmisser skader i stor grad barna – men også foreldrene. Tror heller det ville vært bedre om man forandret skillsmisselovgivningen, om en skulle forandre noe. Gifter en seg skal det vare livet ut, mener jeg.

 4. Det var også meget gledelig at NUK møtte mannsterke opp på demonstrasjonen. De hadde virkelig mobilisert foran denne viktige markeringen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)