Bloggens nye utseende

Etter mange forsøk på å fornye bloggens utseende, håper jeg nå at jeg er kommet til mål for denne gang. Jeg har ønska meg litt større bredde på teksten (og bildene jeg legger inn der) – og generelt sett var jeg blitt lei av temaet/stilen jeg hadde brukt i godt over to år. WORDPRESS har veldig mange muligheter til å forandre og tilpasse bloggen. Det fins boksatevlig talt tusenvis av løsninger, og det er lett å gå seg vill i alle alternativene.

For å friske opp hukommelse viser jeg her det gamle temaet – et «bilde» jeg tok for nesten et år siden, da jeg også prøvde å forandre tema, SE HER:

Jeg vil gjerne også få en tilbakemelding fra leserne om hva de syns om det nye temaet – se under. Skriv eventuelt også en kommentar med mer konkrete forslag og kommentarer.

OPPDATERING:
Jeg syns nok det nye utseendet gir mer plass til teksten (og derfor forhåpentligvis vil føre til grundigere innlegg), personlig har jeg aldri likt nettsider der teksten bare er en smal kolonne. Jeg kommer også til å legge inn litt større bilder nå – 600-700 pixler brede, mot 450 pixler tidligere.

Utseendemessig ønsker jeg å legge inn et mer passende bilde øverst i venstre hjørne. Og etter forslag fra en leser har jeg lagt til en funksjon som viser de siste fem kommentarene i høyre marg. Kom gjerne med flere innspill.

[poll=5]

8 hendelser på “Bloggens nye utseende”

  1. Er det mulig med en «siste kommentarer» visning på siden? Det er tider det har kommet kommentarer på innlegg som var for en god stund siden. Og du kunne kansje hatt et nytt bilde av deg selv?

  2. Andreas
    Dumt å lese at høyrespalten ikke er på rett plass hos deg; hva slags nettleser og operativsystem bruker du?

    Jeg har testa det nye utseendet med Firefox, Opera og Internet Explorer 7, og der ser alt OK ut.

  3. Jeg må innrømme at jeg kjører en eldre versjon av IE, men nå dukker høyrespalten opp på riktig sted likevel!

  4. Arne Knut Røv

    Tangentialt til temaet, men likevel: Hvor i blogsiden finner jeg linken til forumet Oddvar opprettet ?

    For ordens skyld: _Jeg_ er allerede deltager på det forumet, så jeg har adressen. Det jeg vil påpeke her, er at man ikke kan regne med særlig trafikk på (og derfor nytte av) det forumet, hvis ikke folk finner en link til det.

    -akr
    (lett forundret)

  5. Du har rett, og nå har jeg laga ei lenke til forumet: http://aomoi.net/forum/ – under de faste sidene.

    Opprinnelig ble dette forumet starta som en prøveordning, og etter en del aktivitet i starten, er det nå nokså dødt – men det kan jo være at det er «liv laga» likevel.

  6. Arne Knut Røv

    Oddvar skrev:

    >men det kan jo være at det er “liv laga” likevel.

    Eh, ja, når bare det finnes linker tilgjengelig til forumet, og denne sommerferietiden går over, tror jeg det faktisk kan være en ganske stor interesse for forumet. Det som var problemet før sommeren, var jo at linken bare fantes i et innlegg på denne bloggen – ikke på fast plass i bloggens hovedside. Men i mellomtiden kan det jo være av interesse å spørre om det er OK at vi lesere/brukere reklamerer for forumet, eller om man skal nøye seg med de brukerne som selv leter opp forumet.

    -akr
    (forholdsvis spent på svaret…)

  7. Alle som ønsker det, må gjerne reklamere for forumet (selvsagt), hvor de vil, og på den måten de syns er mest tjenlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen