apr 152009
 

I går og i dag har jeg fått flere e-mailer som kritiserer ting som har stått på bloggen min – med tilkynting til noe jeg skrev om i mars og reflekterte over i dette innlegget. Uklarheten og uenigheten ser først og fremst ut til å handle om skillet mellom innlegg og kommentarer på bloggen, men jeg vurderer det slik at noen heller ikke liker det jeg har skrevet i mitt innlegg, men så omformulerer man sin kritikk til først og fremst gjelde kommentarene. Vi får se hva som skjer, så langt går debatten (og kritikken av min blog) mellom 3-4 personer bare pr e-mail.

Kritikken denne gangen minner meg om sist omgang (med kritikk), fra en journalist i Vårt Land – se HER og HER. Den aktuelle journalisten i VL var heller ikke særlig fornøyd Vårt Lands egne debattsider, og i dag har Vårt land helt reorganisert sine debattsider, på et nytt domene verdidebatt.no. Jeg vet ikke hvorfor Vårt Land satser slik som de nå gjør, og de har satsa betydelig i dette nye oppsettet, muligens er det for å finne ei form på en verdidebatt som de kan være seg bekjent.

Vårt Land var tidlig ute med moderne datateknologi, men har også gjort flere forsøk som ikke har fanget massenes interesse. Jeg ønsker dem lykke til med disse nye blog- og debattsidene, jeg håper de blir brukt av mange, og at de kan hjelpe andre (også meg) med å redigere slike og lignende sider på en god måte.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)