mai 262009
 

Dette kan vi i dag lese i Dagen Magazinet: “I fjor ble det opprettet en Vatikan-side på videonettstedet YouTube, og pave Benedict XVI har nå også fått egne profiler på Facebook og Twitter.

Målet er å spre den katolske kirkes budskap blant yngre generasjoner. Pavens Facebook-framstøt kommer samtidig med at Vatikanet lanserer den nye hjemmesiden Pope2you.net, melder NRK. Vatikanet har alltid vært offensiv med tanke på å bruke nettet som formidlingskanal. Hjemmesiden The Vatican channel ble etablert allerede i 1995 og har stor trafikk hver dag.”

  3 Responses to “Vatikanet blir stadig mer aktive på de sosiale nettverkene på Internett”

  1. Vatikanets twitter konto er ikke @vatican, men http://twitter.com/vatican_va Katolsk informasjonstjeneste er også på twitter http://twitter.com/katolsk

    Katolikker har allerede brukt internett som en suksesfull kanal til å spre evangeliet og kommunisere med hverandre, men de fleste tiltakene kommer fra lekpersoner og ikke fra offisielt hold.

  2. Kan den Twitter-kontoen virkelig være offisiell? Den er altfor udiplomatisk og aggressiv for det, tror jeg.

  3. Beklager. Her var jeg for rask; DagenMagazinet hadde ingen lenker, og når jeg så fant lenkene, var jeg for rask. Nå er det retta opp – takk ChristianS.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)