mai 242009
 

Siden i går formiddag har jeg ikke kunnet sjekke e-posten min på katolsk.no – og jeg fikk i dag en sms-melding om at problemet sannsynligvis skyldes at man skifter ut linjer i Akersveien – til fiber. Jeg (og sikkert mange andre) håper at alt er på plass igjen ganske snart.
OPPDATERING: Det viser seg å være linjebrudd – utenfor ‘katolsk’ kontroll, og man håper alt skal være i orden igjen mandag formiddag.

Jeg ser at andre har søkt på nettet etter forklaring på problemet, og funnet min post fra oktober 2007.

  One Response to “www.katolsk.no har problemer – i går og i dag”

  1. Vår nettleverandør har store problemer etter at noe forårsaket linjebrudd natt til lørdag – sannsynligvis et av de mange lynnedslagene denne natten. Dessverre ser det ikke ut til at feilen kan bli rettet før mandag formiddag.

    Det stemmer ellers at det kommer fiber til Akersveien-området. Forventet installasjonsdato er 10. juni, og vi vil sannsynligvis være i drift via det nye nettet få dager senere.

    Mvh
    Mats Tande, nettansvarlig Akersveien

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)