jul 202010
 

I dag reiser vi et par dager til København. Nå er de andre prestene i menigheten tilbake fra ferie, og det passer med en pust i bakken. Det har ikke skjedd veldig mye her i sommer, men med vakt hver dag, og messer hver kveld (og ingen fridager) er det fint med litt avveksling.

I København skal vi først og fremst se Carlsberg Glypotek (bilde over) og deres flotte samlinger av skultptirer og malerier – pluss et par andre museer. Vi tar fly ned tirsdag morgen, og Danskebåten tilbake onsdag kveld (for aller første gang for oss begge to).

  2 Responses to “København: Carlsberg glypotek”

  1. Hvorfor ikke legge turen litt nordover og ta en tur på Louisiana? Ligger i Humlebæk som er en kort togtur fra København.

  2. Jeg har vært i Louisiana – jeg/vi bodde i Sør-Sverige, i Mölle nord for Helsinborg, fra 1984-86. Og vi er heller ikke så veldig interessert i den helt moderne kunsten, faktisk. Dessuten er vi her bare to dager, så det blir nok bare København denne gangen. Pluss turen tilbake med danskebåten – hvis været er like fint i morgen som i dag (26-28 grader, vindstille og strålende sol), blir det en flott tur.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)