Ulf Ekman og andre pastorer i trosbevegelsen ved Peters grav

«Vi vill fördjupa vår kunskap om den kristna trons ursprung och koppla den till de tidiga kristna martyrerna. Och var kan man göra det bättre än i Rom? undrar Ulf Ekman.» (Fra svenske Dagen)

Den svenske katolikken Bengt Malmgren var med på turen som ressursperson på turen og skriver bl.a. og også mer om reaksjonene på sitt første innlegg her.

… under guidning av mycket kunniga prästkandidater från ett amerikanskt prästseminarium i Rom fick vi ta del av historien om utgrävningarna som genomfördes under Pius XII´s pontifikat och där man återfunnit delar av skelettet av det som med allra största sannolikhet är aposteln Petrus. Vi kunde beskåda käkbenet från den som en gång inför Jesus proklamerat att han är den levande Gudens son. Det var ett mycket gripande ögonblick för oss alla. … Vi besökte också Paulus grav i kyrkan S:t Paulus utanför murarna, där det också finns ett kapell med ett träkors där den heliga Birgitta har förrättat sina böner. Vi besökte också kyrkan S:t Clemens, en av Roms älsta kyrkor där man grävt fram den ursprungliga kyrkan från 300-talet e.Kr. Clemens var den fjärde biskopen av Rom efter Petrus.

Jeg syns det var interessant å lese om dette og se bildet under som viser Ulf Ekman og andre ledere i trosmenigheter i Sverige foran Peterskirken.

4 hendelser på “Ulf Ekman og andre pastorer i trosbevegelsen ved Peters grav”

  1. Tilnærmingen til den katolske kirke synes jeg er en trist utvikling for TROSBEVEGELSEN! Jeg følte meg hjemme her i mange år, men føler Ulf Ekman har sveket det evangelium han er satt til å forvalte!
    SE OPP FOR DE FALSKE PROFETER SOM OPPTRER I TIDEN VI LEVER I!!!!!!!!!!
    LA OSS STÅ PÅ DET RENE BIBELSKE BUDSKAPET OG SKRIFTEN ALENE – UFORFALSKET!
    LES DIN BIBEL, KJÆRE VENN!!

  2. Den er sjelden vi ser slike anti-katolske synspunkter i vår tid Heldigvis vil vel de fleste si). Hvilken kirkelig sammenheng tilhører du nå, Arne?

  3. Min venn. Jeg skjønner du ikke er OPPDATERT PÅ DEN ÅNDELIGE SITUASJONEN i verden. Jeg tilhører Jesus Krist, han som av nåde har frelst meg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen