apr 172012
 

I går (16. april) fylte pave Benedikt 85 år. Jeg føyer meg også til gratulantene, og tar med noe av hva danske ‘Katolsk orientering’ skriver om fødselsdagen:

Pave Benedikt XVI fejrede sin 85-års fødselsdag mandag den 16. april sammen med gæster, der opvartede ham med bayersk ’oompah’-musik og folkedans i Den apostoliske Palads.

Tidligere på dagen sagde paven i en improviseret prædiken: “Jeg befinder mig på sidste stykke af min livsrejse og jeg ved ikke, hvad der venter mig”.

“Dog ved jeg, at Guds lys eksisterer, at han er opstanden, at hans lys er stærkere end ethvert mørke, og at Guds godhed er stærkere end alle verdens onder, og det hjælper mig til at fortsætte fremad med vished”, sagde han.

De nuværende biskopper i Bayern, delstatens ministerpræsident Horst Seehofer og en delegation på omkring 150 personer besøgte paven i Det clementinske Kapel i Vatikanet. …

Bildet under viser noen av de besøkende fra Bayern.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)