sep 212012
 

På ITavisen fant jeg denne morsomme viedoen. (Jeg har selv en HTC telefon, ganske ny, men ikke av de mest fancy.)

Jeg må innrømme at jeg de siste 6-8 år har vært en tydelig og prinsipilell mostander av Apple/Macintosh, pga deres motsatnd mot åpne standarder – de binder kundene til seg selv på hender og føtter. Tidligere var jeg også tilsvarende kritisk til Microsoft, og har bl.a. brukt Linux i mange år. Jeg bruker fortsatt Linux til en viss grad, men min motsatnd mot Microsoft har gradvis avtatt etter som alternativer til dem og konkurransen har økt ganske grundig de siste år.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)