okt 172014
 

Det er lettest å forstå engelsk syns jeg (og sikkert mange andre), så her er to korte intervjuer med to engelsktalende kardinaler som deltar i bispesynoden. Den første er Australias kardinal Pell, som har vært ganske tydelig i sin kritikk av organiseringen av synoden. Han sa i går:

Den andre er kardinal Napier fra Sør-Afrika, som i går ble valgt inn i redaksjonskomiteen for synodens endelige dokument (som skal stemmes over lørdag ettermiddag, paragraf for paragraf, og trenger 2/3 flertall for å bli vedtatt). Dette intervjuet er fra forrige uke:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)