aug 162007
 

De siste to kveldene satt jeg og eksperiemnterte litt med denne bloggens utseende, men endte til slutt opp med å beholde det gamle designet – som jeg tror er 15-16 måneder gammelt. Jeg får heller skifte ut bildet på toppen – og gjøre det mer spennende – for å få litt variasjon. Slik ser altså bloggen ut i august 2007:

Jeg ville gjerne ha litt variasjon (og jeg er ikke helt fornøyd med teksten, og jeg vil gjerne ha svært bred og fleksibel tekstspalte), så jeg prøvde med dette temaet (Fluid Blue) – som jeg likte godt, spelsielt teksten og den gode bredden. Men bildene vistes ikke skikkelig; sentrerte bilder ble ikke sentrert bl.a. Da jeg sjekket med IE 7 (jeg bruker ellers Firefox), kom heller ikke venstre marg opp.

Neste forsøk (Rusty 07) var også ganske lovende, hovedproblemet var at temaet ikke skalerte godt; da jeg endret tekststørrelsen, ble det ganske uryddig.

Jeg bruker også helt andre temaer på et par andre blogger (jeg har faktisk glemt hva jeg tok utgangspunkt i for å lage dette temaet). Nyhetssider for St Svithun kirke i Stavanger – http://stavanger.katolsk.no/blogg/ – her vil jeg ta bort månedskalender, som jeg sjelden syns er nyttig.

Den siste WordPress-bloggen er ganske annerledes, siden den har smalere tekstspalte og to sidespalter og fast forside. Den er ikke en vanlig blog i det hele tatt, men en enkel webside for et tidsksift; http://stolav.katolsk.no/ – OPPDATERING: Domenet er borte.

  2 Responses to “Eksperimentering med bloggens utseende”

  1. “Det enkle er oftest det beste” liker godt det hvite designet. WordPress har vel veldig mange muligheter når det gjelder tilpassing til hvordan en vil ha det.

  2. Jeg synes det er irriterende når en blogeier endrer altfor ofte. Jeg synes ideen din med å heller endre bildet øverst virker fornuftig. En ting som kanskje bør endres om mulig, er tekstjusteringen i kommentarene fra blokk- til venstrejustert.

    Dette er kanskje rett sted å påvirke en liten trykkfeil: i linken til “The New Liturgical Movement” har v-en falt bort i “Movement”.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)