apr 142009
 

Når jeg skal ut på (noenlunde) lange bilturer (i går var det bare fra Stavanger til Egersund og tilbake igjen) pleier jeg å laste ned noen podcaster og høre på dem på turen. I går hørte jeg bl.a. to sendinger fra NRK’s program ‘Mellom himmel og jord’. En katolikk ble intervjua Palmesøndag 5/4 og p. Arfinn på Påskedag 12/4.

Jeg syns sistnevnte klarte seg svært godt da ganske intrikate spørsmål om tvil og tru ble tatt opp. Hør gjerne programmet på programmet nettsider, eller få tak i det fra NRK’s oversikt over podcaster . (Katolikken som ble intervua Palmesøndag var derimot svært så negativ til pave Benedikt – ikke ganske min smak med andre ord.)

  2 Responses to “God innsats av p. Arnfinn Haram på radioens “Mellom himmel og jord””

  1. Det er synd hvis intervujet er negativt overfor pave Benedikt. Det er vitkig at vi katolikker står sammen, og støtter fullt opp om vår glimrende og kloke pave.

  2. Takk for gode tips! Hun som ble intervjuet på palmesøndag, sa at hun alltid er glad for å være i NRK for der kan hun være så slem som hun bare vil… Og ikke akkurat kjedelig, det skal hun ha. Det hun sier om nattverden- og endel annet – er ganske godt sagt av en “lurvete katolikk” (som hun omtaler seg selv). Hennes generasjon (de over 70) er kanskje ikke de som er pave Benedikts største beundrere? Hun sa nå ikke stort om ham, utover det at man iblant var “uheldig med en pave”.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)