sep 032009
 

Tidligere denne uka var jeg nede i et valglokale her i Oslo og avga min stemme til Stortingsvalget. Jeg har flytta etter 30. juni og skal derfor stemme i Stavanger, i Rogaland fylke, og derfor syns jeg det var greit at min stemme kom fram før valgdagen, heller enn å komme noen dager etterpå (om jeg stemte her i Oslo på selve dagen).

Jeg bekjenner åpent at jeg stemte på Kristelig Folkeparti – igjen. Ved stortingsvalg har jeg uten opphold stemt på KrF i svært mange år; det er nemlig ingen andre partier jeg stoler på når det gjelder livsverdisprøsmål som abort og eutanasi. (I Rogaland er også Dagfinn Høybråten førstekandidat for KrF – en svært dyktig politiker.)

  3 Responses to “Jeg har vært og stemt – på Kristelig Folkeparti”

  1. Enig med deg. Similiter.
    Men jeg heller nok mer til venstre i den økonomiske politikken.

  2. Er ikke sikker jeg skjønte riktig. Hvor mange ganger stemmer du? Det må være noe jeg ikke er klar over hva angår valg i Norge. Kan du virkelig stemme både i Oslo og i Stavanger?

  3. Det heter forhåndsstemming, Loup.
    Jeg har stemt her i Oslo, så blir min stemme send ttil Stavanger og talt opp der på valgdagen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)