jun 252011
 

Som mange sikkert vet, feirer Vatikanet festen for Corpus Christi på selve (tors)dagen, mens man i (resten av) Roma og i Italia feirer festen kommende søndag. Den tradisjonelel prosesjonen med det hellige sakrament fra Johanneskirken i Lateranet til Santa Maria Maggiore er likevel beholdt, med svært stor oppslutning. Den sakramentale velsignelse blir til slutt gitt av pave Benedikt utenfor hovedinngagen til Santa Maria Maggiore. Se videoen under:

  One Response to “Corpus Christi i Vatikanet”

  1. Fine billeder, men hvorfor denne sirupsdryppende musikken? Hva er galt med Lauda Sion?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)