mai 212013
 

13juni_adorazioneeucaristica

Høytiden Corpus Christi er torsdag etter Treenighetssøndagen, men mange steder (av praktiske grunner) er den offentlige feiringen av denne dagen søndag etterpå, slik også i Norge. Og i år er dette søndag 2. juni. Og som vi leser på Vatikanets nettsider ønsker pave Frans at denne dagen skal markeres spesielt i dette troens år med en felles sakramantstilbedelse mellom kl 17 og 18 (Europeisk tid).

I Norge har vi samme tid som Roma – det er vanskeligere andre steder, i Asia eller i Amerika, og der må man nok justere tidspunktet litt – men det er ikke sikkert det er så lett i alle kirke hos oss heller, siden vi har så mange faste messer hver søndag. Men i St Hallvard kirke her i Oslo går det greit (siden vår tamilske messe kl 17.30 nylig flyttet til Bredtvet), og vi inviterer derfor til en slik tilbedelse av alterets hellige sakrament. (Les mer om dette på våre nyhetssider.)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)