sep 272013
 

Vi er nå halvveis i en ferieuke i Kroatia, der vi kombinerer ferie med å treffe to av min kones søstre (med ektemenn) – én kommer fra USA og én fra Kenya. Etter to dager i Split bor vi nå i Opatija (lengre nord på den kroatiske kysten), og i dag var vi helt vest på halvøya Istria, i en by som heter Pula, der vi så amfiteateret (det 6. største i den romerske verden), Augustus’ tempel (se bilde) og ei flott Maria-altertavle fra 1400-tallet i byens gamle fransiskanerkirke (se bilde).

13sept_istria_amfiteater

13sept_istria_tempel

13sept_istria_maria

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)