okt 072014
 

George Deek er førstesekretær ved den israelske ambassaden i Oslo, og fortalte lørdag 27/9 sin egen families historie fra Jaffa/ Tel Aviv. Hans bestefar flyktet først til Libanon – i 1948 da krigen begynte – men kom senere tilbake til Israel og fikk tilbake sin gamle jobb. Hans familie i Israel har klart seg godt, det samme har familiemedlemmer som reiste til Canada, Australia og andre vestlige land – men de som ble værende i arabiske land har fortsatt ikke fått statsborgerskap eller andre rettigheter i landene der de bor.

Med Israel for fred har her lagt ut en norsk oversettelse av talen.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)