Første TLM i Westminster Cathedral av en kardinal

Kardinal Dario Castrillon Hoyos feiret den tradisjonelle latinske messen i Westminster Cathedral sist lørdag, første TLM feiret der på 40 år. (Les også hva han sa under pressekonferansen i London samme dag.) Første bilde viser kardinalen i sakristiet i sin cappa magna.


De neste to bildene viser alteret under selve messen.


Siste bildet viser hvor full den store katedralen var.

1 hendelser på “Første TLM i Westminster Cathedral av en kardinal”

  1. Det er nok ikke den første TLM feiret i denne katedralen på 40 år, det har vært diverse, heldigvis. Men første av en kardinale med alt det innebærer (sitat «Latin Mass Society»): “This is the highlight of the LMS’s 43 years of struggle on behalf of the Traditional Latin Rite. It will be the first time since the liturgical changes of 1969 that a Cardinal will have celebrated the Extraordinary Form in Westminster Cathedral.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen