mai 232008
 

Vårt Land skriver i dag at Øivind Benestad er sterkt kritisk til Stavanger Aftenblads håndtering av saken om Arnfinn Nordbø, og mener Aftenbladet bør meldes til PFU.

Han kaller det «et klassisk overgrep mot hele miljøer og ikke minst en familie». Og videre sier han:
Mange føler det utrolig urettferdig hvordan Stavanger Aftenblad har overkjørt enkeltpersoner og miljøer på et løgnaktig grunnlag. Avisen har generalisert grovt i denne saken, og uansvarlige journalister har overkjørt Arnfinns familie. Noen få tekstmeldinger fra noen få personer har blitt brukt til å generalisere et helt miljø uten å ta hensyn til menneskene som er involvert i saken. Mange er skuffet og opplever seg misbrukt, sier Benestad.

Les mer i Vårt Land her
. Torsdag hadde Aftenbladet noen artikler som var mye mer balanserte, men skaden var allerede skjed ved førstesideoppslaget onsdag, og kan nok ikke rettes opp. Det noe i praksis gjør er å bruke noen få uakseptable sms-er til å angripe en sentralt punkt i kristen etikk: At sekuallivet bare kan leves ut i et forpliktende og monogamt ekteskap mellom en mann og en kvinne.

  3 Responses to “Sterkt kritisk til Stavanger Aftenblads håndtering homofilisaken”

  1. Det var et intervju med Nordbø på TV2 “fredag” i går.

  2. Ser at han er blitt invitert til å synge i Tjensvoll kirke – forøvrig den samme kirken som jeg i går kontaktet for å melde meg ut av statskirken. Kan ikke vente med å bli “befridd” fra det politisk korrekte asylet!

    http://web3.aftenbladet.no/livssyn/article644541.ece

  3. Terje,

    “Politisk korrekt asyl”…. *lol*
    Den var bra! Cudos til deg for morsom formulering.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)