okt 222008
 

Jeg pleier å markere jubileene her på bloggen (som jeg gjorde da jeg skreiv mitt innlegg nr. 1000), men denne gangen er jeg dessverre litt seint ute med å markere innlegg nr. 1500. Post nr. 1500 var (ganske passende) informasjon om messens tekster og bønner sist søndag, og inngangsverset var overskrift: «Jeg er folkets frelse, sier Herren. Jeg vil bønnhøre dem når de kaller på meg i trengsel, og jeg skal være deres Herre til evig tid.»

Oppslagene om katolikker i Dagbladet og det jeg skrev om dette på bloggen, ga meg en del ekstra trafikk, og 1. oktober fikk jeg 721 treff – som er rekord så langt. Men også senere i oktober har trafikken vært god, med 400-500 treff de fleste dagene. Siden jeg installerte en wordpress-teller i juni 2007 har jeg totalt hatt 158.000 treff.

Statistikken under viser antall treff i september og oktober – den siste dagen viser bare fram til kl 14.

Bildet under viser hvilke sider som har fått mest treff 21/10. De fem øverste er helt nye sider, mens de neste er til dels svært gamle – som folk har truffet etter søk i Google o.l.

Under ser man hvor folk kommer fra, fra sider som har lenker til min blog.

Det siste bildet viser hva folk har søkt etter (21/10) på søkemotorer for å komme til mine side.

  4 Responses to “Innlegg nr 1500 – og litt statistikk”

  1. Grattis till en populär blogg! :)

  2. Rudie
    Jeg legger gjerne inn en lenke til Konvertittbloggen, men å skrive flere private ting om meg selv, utfordre videre er ikke min stil.

  3. Gratulerer med milepelen. Det er godt å se at det finnes miljøer i Kirken som tar tradisjonene på alvor. Diskusjonene på bloggen er alltid interessante og lærerike. Pastor Moi gjør en storartet innsats for å oppdatere oss om hva som skjer i det store utland.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)