Innlegg nr 1500 – og litt statistikk

Jeg pleier å markere jubileene her på bloggen (som jeg gjorde da jeg skreiv mitt innlegg nr. 1000), men denne gangen er jeg dessverre litt seint ute med å markere innlegg nr. 1500. Post nr. 1500 var (ganske passende) informasjon om messens tekster og bønner sist søndag, og inngangsverset var overskrift: «Jeg er folkets frelse, sier Herren. Jeg vil bønnhøre dem når de kaller på meg i trengsel, og jeg skal være deres Herre til evig tid.»

Oppslagene om katolikker i Dagbladet og det jeg skrev om dette på bloggen, ga meg en del ekstra trafikk, og 1. oktober fikk jeg 721 treff – som er rekord så langt. Men også senere i oktober har trafikken vært god, med 400-500 treff de fleste dagene. Siden jeg installerte en wordpress-teller i juni 2007 har jeg totalt hatt 158.000 treff.

Statistikken under viser antall treff i september og oktober – den siste dagen viser bare fram til kl 14.

Bildet under viser hvilke sider som har fått mest treff 21/10. De fem øverste er helt nye sider, mens de neste er til dels svært gamle – som folk har truffet etter søk i Google o.l.

Under ser man hvor folk kommer fra, fra sider som har lenker til min blog.

Det siste bildet viser hva folk har søkt etter (21/10) på søkemotorer for å komme til mine side.

4 hendelser på “Innlegg nr 1500 – og litt statistikk”

  1. Rudie
    Jeg legger gjerne inn en lenke til Konvertittbloggen, men å skrive flere private ting om meg selv, utfordre videre er ikke min stil.

  2. Gratulerer med milepelen. Det er godt å se at det finnes miljøer i Kirken som tar tradisjonene på alvor. Diskusjonene på bloggen er alltid interessante og lærerike. Pastor Moi gjør en storartet innsats for å oppdatere oss om hva som skjer i det store utland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen