Nytt tema/utseende på bloggen – pga. Internet Explorer

Jeg har lagt bort mitt tidligere blog-utseende pga Internet Explorer – en nettleser som jeg selv faktisk ikke har brukt aktivt på minst seks år. Jeg hadde testa det nye utseendet på IE i juni, da jeg begynte å bruke det, men tydeligvis ikke grundig nok – jeg hadde litt problemer med å få høyremargen til å komme opp i IE, men etter hvert gikk det. Da jeg testa dette på nytt i går kveld, så jeg at høyremargen kom opp på hovedsiden, men ikke når man valgte en enkeltside. Og siden litt over halvparten av leserne (tror jeg) bruker IE, syntes jeg ikke det var akseptabelt at høyremargen forsvant, og har derfor funnet et nytt tema.

Med dette temaet – Aqueous lite av Simon Andrews – virker høyremargen helt fint i alle nettlesere (så vidt jeg vet). I IE kommer kommentarfeltet for langt ned hvis man vil skrive kommentarer, men så langt kan jeg ikke finne andre problemer. (Jeg må bytte ut noen få engelske uttrykk med norske, men det er ikke vanskelig, det tar bare litt tid.

Jeg er takknemlig for tekniske tilbakemeldinger fra leserne; hvordan ser sidene ut, er det noen problemer etc.?

PS: Jeg er ikke fått mildere holdninger til Internet Explorer etter dette bryderiet.

3 hendelser på “Nytt tema/utseende på bloggen – pga. Internet Explorer”

  1. Enig. Hele siden åpen og klar. Dessuten, sort på hvitt er veldig klart og godt å lese slik at det blir mye mer behagelig for øyet enn i forige utseende. Totalbildet er i det hele tatt mer behagelig og oversiktelig. Men jeg savner de fine fotografiene dine i headingen. Og så et pent bilde av B16!

  2. Nå har jeg lagt inn et fint bilde av pave Benedikt.
    Jeg syns også at teksten i dette teamet er tydeligere, spesielt var tekstfargen på kommentarene for lys grå tidligere.
    Fint at også safari (på Mac?) virker fint, for den har jeg ikke selv tilgang til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen