Pavens messe i St Patrick’s Cathedral i New York lørdag

Lørdag formiddag bar pave Benedikt fram messen hellige offer (som han selv sa det ved messens åpning) for en full St. Patrick’s Cathedral i New York City. Jeg har sett gjennom hele messen; i går så jeg den direkte fra og med andre lesning, i dag tidlig har jeg sett messens åpning – med bl.a. en gratulasjonstale om treårsvalget for pavevalget av kardinal Egan. Messen er tilgjengelig her på ETWN’s nettsiderde har også en samleside for alt paven har gjort i USA. Jeg anbefaler at man bruker litt tid til å få med seg disse viktige begivenhetene i Kirkens liv.

Father Z. har skrevet en hele del om selve messen – og om pavens preken.

1 hendelser på “Pavens messe i St Patrick’s Cathedral i New York lørdag”

 1. Jeg har fulgt pave Benedikt de siste dagene på CNN og BBC, og her på bloggen.
  Det gjorde et sterkt inntrykk å se på direkte tv da han gikk stille frem, knelte og ba på Ground Zero i ettermiddag. Han viste oss at en stille bønn sier mer enn 1000 ord.
  Det er ingen tvil hos meg at vi har den «rette» mann på St.Peters stol. La oss be for ham.
  Jeg tror det har vært lite om pavens besøk i USA i norske medier, unntatt Vårt Land.
  Jeg vil prøve å følge ditt råd p.Moi og bruke tid på hans prekener, og se igjennom ulike videoer.
  Igjen – p.Moi:
  din blogg er viktig for oss som liker å følge med hva som skjer innen Kirken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen