Ecce Deus adjuvat me, et Dominus susceptor est animæ meæ,

averte mala inimicis meis, et in veritate tua disperde illos, protector meus, Domine. – Se, Gud hjelper meg, og Herren er den som holder min sjel oppe; vend det onde mot dine fiender, og spre dem ved din sannhet.

Det er flere uker nå siden jeg har henvist til søndagens messe i den gamle ritus (TLM), fordi det i det alminnelige kirkekår er svært få fellestrekk mellom gammel og ny messe – og fordi jeg selv ikke feirer søndagsmessene etter gammel ritus. Men her er altså messen for søndag 2. august – som er 9. søndag etter pinse. Jeg har skannet inn den norske messeboken fra 1961, både for DENNE SØNDAGEN, og for mange søndager og helligdager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen