aug 242006
 

Siden jeg nå (etter noen ukers pendling) har flyttet skikkelig til Stavanger, vårt flyttelass er vel i hus etc., syns jeg det var på tide å oppdatere bloggen. Derfor gikk jeg nå dag ned til Breivatnet og tok et bilde i retning den gamle domkirken. Kirken er for det aller meste skult av trærne, men nå har jeg i alle fall fått et sentralt Stavanger-motiv på toppen av bloggen.

  2 Responses to “Oppdatert bilde på toppen av bloggen”

 1. Veldig fint bilde. Stavanger har sin sjarm.

 2. Jeg har vært der.
  Koret til Stavanger Domkirke er den fineste gotiske hall jeg har sett i Norge kanskje i hele verden. Mens skipet var adskillig grovere bygget.

  I Sogn, ved Hoprekstad kirke står det også en stenkirke hvor apsis til koret er fineste slepen grønn kleber og vestover er det bygget billigere og billigere…
  Kanskje det var på tide å få en grundig historie iallefall om Stavanger domkirke. Hvorfor står kirken der for eksempel? Det har alltid et sagn ved seg.
  Stavanger synes i utgangspunktet å være et særlig fint og lunt og fruktbart sted med fin havn.

  Hilsen
  S.K.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)