Oppdatert bilde på toppen av bloggen

Siden jeg nå (etter noen ukers pendling) har flyttet skikkelig til Stavanger, vårt flyttelass er vel i hus etc., syns jeg det var på tide å oppdatere bloggen. Derfor gikk jeg nå dag ned til Breivatnet og tok et bilde i retning den gamle domkirken. Kirken er for det aller meste skult av trærne, men nå har jeg i alle fall fått et sentralt Stavanger-motiv på toppen av bloggen.

2 hendelser på “Oppdatert bilde på toppen av bloggen”

 1. Jeg har vært der.
  Koret til Stavanger Domkirke er den fineste gotiske hall jeg har sett i Norge kanskje i hele verden. Mens skipet var adskillig grovere bygget.

  I Sogn, ved Hoprekstad kirke står det også en stenkirke hvor apsis til koret er fineste slepen grønn kleber og vestover er det bygget billigere og billigere…
  Kanskje det var på tide å få en grundig historie iallefall om Stavanger domkirke. Hvorfor står kirken der for eksempel? Det har alltid et sagn ved seg.
  Stavanger synes i utgangspunktet å være et særlig fint og lunt og fruktbart sted med fin havn.

  Hilsen
  S.K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen