Nye nettsider for St. Svithun menighet

Noe av det første (praktiske) jeg gjorde i menigheten her i Stavanger var å fornye våre nettsider, som har ligget nokså stille i flere år. Jeg har laget et nytt oppsett for de (tradisjonelle) opplysningssidene og kombinert disse med en nyhetsblogg. Nettstedet vårt heter http://stavanger.katolsk.no.

Det sentrale katolske nettstedet i norge, http://www.katolsk.no, har nå lagt til rette for at alle menigheter (og andre gurpper) kan opprette en blogg på adressen: http://blogg.katolsk.no. Personlig håper jeg at det skal være så enkelt for mange medarbeidere å oppdatere og legge inn ny informasjon i en blogg, at de faktisk skal våge seg til å benytte dette nye mediet mer aktivt.

5 hendelser på “Nye nettsider for St. Svithun menighet”

  1. Lekre sider. Det katolske kirke er virkelig en foregangskirke i Norge når det gjelder spredning av informasjon på internett. Sammenlign f. eks. med de bedrøvlige nettsidene til Den norske kirke.

    Forresten kommer jeg ikke inn på sidene med bilder.

  2. Bildene er fikset, takk for beskjed – jeg hadde bare glemt å leste opp to sider.

    Men hvilke sider er som gjør at all tekst kommer opp i marjen til venstre, på nyhetsbloggen?

  3. Nå har jeg også forandret de sidene som ikke ble vist korrekt i Internet Explorer. Takk for tipset, Andreas. Sidene var forøvrig helt OK i Firefox og Opera.

    Jeg må innrømme at jeg ikke har brukt IE på minst fem år, men jeg burde jo ha testet sidene mine også med denne browseren, siden det fortsatt er godt over halvparten av brukere verden over som benytter IE.

  4. Gratulerer med fornying av nettsidene. Det var meget pent. Jeg tor jeg må foreslå på neste møte i menighetsrådet at vi følger opp her i Trondheim også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen