aug 252006
 

“Bortsett fra størrelsen fyller kirken menighetens behov også i dag, men vi er veldig glade for at de som i sin tid bygde kirken var litt stormannsgale og bygget så stort som de gjorde, sier sokneprest Claes Tande til Dagen i forbindelse med jubileet. Han forteller at det ikke går en eneste helg uten av det er minst ti messer i St. Olav kirke, noen helger kan det være opptil tolv.”

Avisen Dagen har i dag en interessant artikkel om St. Olav katolske kirke i Oslo, som altså fyller 150 år denne uken. Artikkelen inneholder mange opplysninger som også passer for andre katolske kirker i Norge; om den store trengselen vi opplever, om mennesker fra utrolig mang eulike land osv.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)