John Allens katolske nyheter

En av de mest interessante katolske journalistene (syns jeg) heter John Allen – det var han som nylig skrev en grundig bok om Opus Dei bl.a.:
I flere år har han skrevet en ukentlig side som lenge het «Word from Rome». Denne har nå byttet navn til «All Things Catholic» siden Allen nå flytter tilbake fra Roma til USA, og i enda større grad enn før ønsker å dekke Den katolsk kirke over hele verden.

I dag skriver National Catholic Reporter at hvis man vil fortsette (eller begynne) å motta John Allens ukentlige kommentarer, må man besøke denne siden og melde seg på listen. (Huske å bare ksrysse av for Allens kommentarer, de andre som skriver for NCR er på langt nær så interessante som ham, syns jeg.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen