okt 182007
 

I natt “døde” en datamaskin i den katolske bispegården i Oslo, og resultatet har blitt at nettsidene ikke virker og at alle med e-post på adressen …@katolsk.no heller ikke får sin post. Reparasjoner har pågått hele dagen, men det er visstnok hardwareproblemer; maskinen må bygges helt eller delvis opp på nytt igjen, og det tar litt tid. (For å sende mail til meg, kan man bruke ‘Send melding’ på dennen bloggen som en nødløsning.)

OPPDATERING:
Websidene kom opp torsdag ettermiddag (18/10), og eposten ser ut til å være helt på plass nå, fredag kl 14.

  3 Responses to “www.katolsk.no har problemer i dag”

  1. http://www.katolsk.no er nå igang igjen etter en hektisk gjenoppretting av data og konfigurasjon til en ny maskin. Hovedserveren (“adam”) trakk sitt siste sukk natt til i dag, men nettsidene er nå flyttet over til en alternativ maskin (“Abel”). Ennå er ikke E-post i gang, men dette vil skje i løpet av kvelden.

  2. Håper den få hvile i frd nå da!

  3. Håper den får hvile i fred nå da! (Ser ut som mitt tastatur går samme vei)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)