www.katolsk.no har problemer i dag

I natt «døde» en datamaskin i den katolske bispegården i Oslo, og resultatet har blitt at nettsidene ikke virker og at alle med e-post på adressen …@katolsk.no heller ikke får sin post. Reparasjoner har pågått hele dagen, men det er visstnok hardwareproblemer; maskinen må bygges helt eller delvis opp på nytt igjen, og det tar litt tid. (For å sende mail til meg, kan man bruke ‘Send melding’ på dennen bloggen som en nødløsning.)

OPPDATERING:
Websidene kom opp torsdag ettermiddag (18/10), og eposten ser ut til å være helt på plass nå, fredag kl 14.

3 hendelser på “www.katolsk.no har problemer i dag”

  1. Mats Tande/webmaster@katolsk.no

    http://www.katolsk.no er nå igang igjen etter en hektisk gjenoppretting av data og konfigurasjon til en ny maskin. Hovedserveren («adam») trakk sitt siste sukk natt til i dag, men nettsidene er nå flyttet over til en alternativ maskin («Abel»). Ennå er ikke E-post i gang, men dette vil skje i løpet av kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen