mai 312012
 


Her er et bilde av den tradisjonelle latinske messen i St Ansgars kirke i Kristiansand på mandag – med opptagelse og konfirmasjon også etter det gamle ritualet. Muligens kommer jeg med mer stoff om denne messen etter hvert.

  2 Responses to “Bilde fra pinsemandagens messe i Kristiansand”

  1. Tør man håpe på en TLM i Stavanger i sommer?

  2. I alle menigheter avhenger det av hva lekfolket ber om og hva prestene ser seg i stand til (og ønsker) å gjøre. (Og selv er jeg bare på familiebesøk på Jæren 4-5 dager i sommer – det skal vel noe til (men er vel ikke helt umulig) å ordne med en TLM i Stavanger akkurat da.)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)