aug 172010
 

Nguyen Duc Khiem ble lørdag den 14. august 2010 presteviet av biskop Bernt Eidsvig Can.Reg i en fullsatt Stavanger domkirke. Etter messen samlet familie, venner og prestekolleger seg til mottakelse i idrettshallen “Ynglingen”. Søndag feiret p. Khiem sin første messe i Hetland Kirke i Stavanger.

Les mer om dette på katolsk.no – og se flere bilder her.

  2 kommentarer til “Gratulerer p. Khiem!”

  1. Det har vært to uforglemmelige dager. Ordinasjonsdagen lørdag i St. Svithun katedral, den første katolske ordinasjon i Stavanger Domkirke etter snart 500 år, og p. Khiems første messe på søndag 15. august i den såkalte Hetlandskirken.
    (Hetlandskirken heter egentlig Vår Frue Kirke og frue sokn var sokn fra middelalderen for Stavangers nærmeste omegn.) Det var ganske så spesielt at Khiems første messe ble feiret i Vår Frue Kirke på festdagen for Vår Frue, Jomfru Marias opptagelse i Himmelen.

  2. Gratulasjoner til p. Khiem, og bønner for hans virke, samt takksigelser til Gud for enda en prest!

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene and attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)