Gratulerer p. Khiem!

Nguyen Duc Khiem ble lørdag den 14. august 2010 presteviet av biskop Bernt Eidsvig Can.Reg i en fullsatt Stavanger domkirke. Etter messen samlet familie, venner og prestekolleger seg til mottakelse i idrettshallen «Ynglingen». Søndag feiret p. Khiem sin første messe i Hetland Kirke i Stavanger.

Les mer om dette på katolsk.no – og se flere bilder her.

2 hendelser på “Gratulerer p. Khiem!”

  1. Det har vært to uforglemmelige dager. Ordinasjonsdagen lørdag i St. Svithun katedral, den første katolske ordinasjon i Stavanger Domkirke etter snart 500 år, og p. Khiems første messe på søndag 15. august i den såkalte Hetlandskirken.
    (Hetlandskirken heter egentlig Vår Frue Kirke og frue sokn var sokn fra middelalderen for Stavangers nærmeste omegn.) Det var ganske så spesielt at Khiems første messe ble feiret i Vår Frue Kirke på festdagen for Vår Frue, Jomfru Marias opptagelse i Himmelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen