des 102010
 


I går var det akkurat tre år siden jeg feiret min første tradisjonelle latinske messe, og jeg markerte dette med en missa cantata. Én av de to minsitrantene fra den gang, Ivar B, ministrerte for meg (den andre, Christian S, er under utdannelse hos FSSP i Tyskland). Jeg takker igjen Trond for for hans hjelp den gangen for tre år siden. Vi tok opp viedo av messen, og under kan man se noen flere stillbilder fra denne.
  2 Responses to “Spesiell messefeiring 9. desember”

  1. Pastor,

    Takk for hyggelig påminnelse om den gangen for 3 år siden.
    Jeg er sikker på at det har vært til velsignelse for mange at du begynte å feire etter tradisjonell ritus.

  2. Det har definitivt vært en velsignelse for meg etter at jeg flyttet hjem til Norge, pastor! Stor takk skal du ha!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)