Spesiell messefeiring 9. desember


I går var det akkurat tre år siden jeg feiret min første tradisjonelle latinske messe, og jeg markerte dette med en missa cantata. Én av de to minsitrantene fra den gang, Ivar B, ministrerte for meg (den andre, Christian S, er under utdannelse hos FSSP i Tyskland). Jeg takker igjen Trond for for hans hjelp den gangen for tre år siden. Vi tok opp viedo av messen, og under kan man se noen flere stillbilder fra denne.
2 hendelser på “Spesiell messefeiring 9. desember”

  1. Pastor,

    Takk for hyggelig påminnelse om den gangen for 3 år siden.
    Jeg er sikker på at det har vært til velsignelse for mange at du begynte å feire etter tradisjonell ritus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen