Media

I går kveld hadde TV2 Holmgang lagt opp til en stor debatt om Den katolske kirke. Hele fem taleføre katolikker var på plass og klarte seg godt, selv om en del svært negative og userøse innlegg (om bl.a. kondomer) en stund holdt på å ødelegge debatten. Selv var jeg også på NRK-radio i går kveld og møtte en tidligere katolsk prest som ikke hadde noen annen horisont enn de tusener av alvorlige spørsmål som Kirken i vår tid hadde. Jeg var etter debatten lite fornøyd med at jeg ikke i sterkere grad klarte å dreie debatten bort fra hans usedvanlig negative vinkling. Ellers har jo medias dekning vært utrolig positiv de siste månedene, så jeg var vel ikke forberedt på den uuttømmelige negativiteten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen