Kommentarer til min blog

I går fikk jeg en henvendelse fra KRISTNE BLOGGER der min blog ble kommentert. En del del positive ting ble sagt om min blog, bla. at den var nøktern og informerende, men det ble også etterlyst et mer personlig preg, bl.a. om hvorfor jeg ble katolikk. (Oppdatering: Denne lenken fins ikke lenger.)

Dette siste kan man lese om på mine (mer tradisjonelle og mye eldre) hjemmesider, SE HER. Kanskje jeg etter hvert skal forsøke å knytte mine mer tradisjonelel hjemmesider mer sammen med min nye blog?

1 hendelser på “Kommentarer til min blog”

  1. Mange takk for omtale og lenke. Forhåpentligvis kan «Kristne blogger»-portalen skape mer blest om de kristne bloggene, og øke besøkstallene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen