TIL ROMA!

I morgen tidlig, 1. februar, reiser min kone og jeg til Roma!

Vi skal være der i nesten et halvt år; selv skal jeg studere økumenisk teologi ved det pavelige universitetet som kalles Angelicum. Vårsemesteret i Roma begynner 20. februar, men denne uken skal jeg ned og registeres og ordne med en del praktiske ting, før vi tar en ti dagers ferie på Italias hæl, i Puglia.

Jeg håper å kunne fortsette bloggen fra Roma, litt avhengig av hvordan det teknisk legger seg til rette, med internett-tilkobling osv.

1 hendelser på “TIL ROMA!”

  1. Gratulerer!Det var en overraskelse å vite om dine nye studier i økumenisk teologi ved det pavelige universitetet. Var ikke helt klar over din reise.Forsatt god ferie og lykke til med din nye utvikling Gud være med deg. Be for oss hilsen Silje- Melissa-Frank og Ingrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen