Kommentarer må vente på moderering

Etter å ha brukt et spamfilter i 9 måneder og ellers sluppet alle kommentarer inn direkte, endrer jeg nå praksis for en tid.

Nå vil alle kommentarer måtte vente til jeg har godkjent dem. Det burde ikke ta lang tid, noen timer i verste fall, men det er greit at alle som kommenterer vet hvorfor kommentaren ikke postes umiddelbart.

Jeg har brukt filteret Spam Karma 2 siden i fjor sommer, og vært ganske fornøyd med det. Men når jeg nå har ønsket å la alle kommentarervente på godkjenning, overstyrer Spam Karma dette. Derfor har jeg nå deaktivert Spam Karma – og lurer på hvor mye spam jeg får inn.

Om ikke lenge ønsker jeg å installere spamfilteret Aksimet på min WordPress blog, men da må jeg først oppgradere min WordPress til nyeste versjon 2.1 – jeg kjører fortsatt versjon 1.6, som jeg ellers liker godt. (Nå ser jeg forøvrig også at Spam Karma har et lite tillegg som gjør at moderering av kommentarer vil virke sammen med Spam Karma. Kanskje jeg heller installerer det.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen