Ny blog av katolsk prest

Min prestemedbror, p. Arnfinn Haram, har for eit par veker sidan starta sin eigen blog, som du kan besøka her. Her skriv han bl.a.:

«Denne bloggen er stadig brand new – han har på framsida “På direkten“, eit par-tre spaltar /overskrifter; éin med ein meditativ/teologisk (spiritualitet) tekst: ‘Officium’, og éin med synspunkt og kommentarar (aktualitet): ‘Nota bene’. I ‘Som dagane går’, får du vite litt om kva eg held på meg og kvar eg er (!). Etterkvart legg eg ut tekstar og artiklar som gjerne har stått publiserte i andre media. Kommentarar til dette stoffet passar sjølsagt best under den kategorien. Fylg med! Kommenter gjerne!»

3 hendelser på “Ny blog av katolsk prest”

  1. God dag, medbror og medbloggar! Takk for presentasjonen (men du har tasta litt feil i etternamnet, skjønt det var verre då eg vart kalla «Harem» :) Skal få lagt inn ein link frå meg til deg også..

    Vi bloggast!

  2. Grete Stølen Ringdal

    Hei,

    må få takke for en flott og følsom opplevelse å høre p. Arnfinn tale i kirken på søndag den 12.10.08 ja hele messen var flott med vakker sang og fullsatt kirke! det er første gang jeg er til høgmesse i denne kirken men har besøkt den de ganger jeg har benyttet meg av Katarinahjemmet som overnatting.(er i Oslo 1-2 ganger i mnd på helgeforelesninger).
    Hilsen en utkantskatolikk i Ytre Fjaler, Sogn og Fjordane (jeg konverterte 2006 i st.paul) mitt beste valg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen