Velkommen hjem (til Den katolske kirke)

I USA har det lenge vært en organisasjon som kaller seg The Coming Home Network, som har som oppgave å hjelpe personer (aller helst prester) som ønsker å bli katolikker – jeg ble selv kontaktet av dem rett etter min prestevielse i januar 2000.

Jeg ble i dag igjen minna om arbeidet de driver, da jeg så eksempler på radioprogrammet de har hver uke, med intervjuer med ulike personer som er blitt katolikker. HER kan man se oversikt over flere ferske og interessante programmer.

1 hendelser på “Velkommen hjem (til Den katolske kirke)”

  1. De har også en veldig bra forum-side der en kan drøfte alt mulig om konvertering og sånn. Nesten alle kirkesamfunn er representert. Mye bra «vitnesbyrd» fra folk som har funnet den katolske kirke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen