Bloggen er tre år i dag

I dag er det tre år siden jeg starta denne bloggen. Det vil være korrekt å si at bloggen har forandra litt karakter etter at jeg begynte å skrive så mye om den tradisjonelle latinske messen i fjor sommer. Men det førte også til mer besøk på bloggen; for et år siden hadde jeg ca 4 000 besøk på bloggen hver måned, mens det fra og med september har vært 10 til 12 000 treff i måneden.

Forøvrig tenker jeg kanskje at det nye forumet jeg oppretta for akkurat ei uke siden, kan være en slag jubileumsgave både til meg og til andre. Det har generert en del trafikk allerede; 130 innlegg og godt over 1000 visninger, men så langt er det bare 22 registrerte brukere – flere må gjerne melde seg.

OPPDATERING: Forumet er lagt ned.

5 hendelser på “Bloggen er tre år i dag”

 1. Artig. Du har vært en flittig blogger og har derfor innbragt en trofast og stadig voksende «kundemasse». Det kunne vært interessant å overvære den tradisjonelle latinske messen en gang. Tviler på at noen holder den i Tromsø. Forstod det slik på et tidligere blogginnlegg at monsignore Olsen ikke syntes så mye om den.

 2. Gratulerer med vel overstått treårsdag! Du har ein spennande blogg. Når det gjeld innhaldet, forstår eg at det fengar, og det er imponerande tal du kan leggja fram ved åremålsdagen. Eg må nok likevel innrømma at bloggen for meg, som luthersk teolog og prest, har blitt noko mindre interessant etter at den tradisjonelle latinske messa har fått så stort fokus. Men så må det jo også seiast at eg også har mine spesialinteresser som pregar bloggen min og som andre kan oppleva relativt smale. Dette er jo noko av det som gjer bloggosfæren interessant!

 3. Oddvar,

  Jeg må vel føye meg inn i gratulantenes rekker på denne «høytidelige» dag :)
  Jeg husker hvor fint du tok i mot meg da jeg ble «innkallt» til ditt «kontor», (her ble det altfor mange anførselstegn, hehe..) etter at jeg hadde kontaktet dere.

  Du er en flott representant for Den Katolske Kirke, og en ypperlig prest!

  Jeg liker at du har denne bloggen, da jeg som «uinnvidd» kan trekke til meg ny kunnskap om katolisismen, setter veldig pris på det, samt at du linker til mange forskjellige plasser hvor jeg kan finne frem ny kunnskap! Du er vel en av de ytterst få prester som har en blogg, og den er noe av det første jeg sjekker ut når jeg logger meg på nettet!

  Ok, kjære Oddvar, keep up the good work! I morgen så skal jeg på Høymesse, setter alltid pris på det. Ser frem til jeg kan motta Den Hellige Kommunion, dog. (var det stavet riktig?)

  Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen