Kjent katolsk nettsted “hijacked”

http://www.firstthings.com/ som jeg ofte leser og refererer til ble rett før helga kapra av personer som utnytta at de hadde glømt å fornye domene-abonnementet – noen timer var alt som skulle til. Jeg har knapt hørt om slike grupper før, men det er visst vanlig at slike personer/grupper så krever mange tusen dollar på å gi fra seg rettighetene igjen. Redaktør Joseph Bottum skriver:

Over the weekend, the First Things website was hijacked–and because our email address were collected through the website, all email sent since Friday will have been lost. We hope to have the website, together with its email addresses, back early this week. In the meantime, the online content of First Things is up on a new website: http://www.firstthingsonline.com

Les mer om hijacking her.

OPPDATERING
Mandag kveld kl 10 var sidene på plass igjen – så langt vet jeg ikke om de måtte betale for å få domenet tilbake igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen