På plass i Oslo

Etter tre nokså travle flyttedager er vi nå på plass i Oslo. (Det er fortsatt mye å gjøre i leiligheten, men det tar vi etter hvert.)

I dag har jeg en formiddagsmesse i St Hallvard kirke (min aller første messe der), og så har jeg to messer søndag.

4 hendelser på “På plass i Oslo”

  1. Håper dere kommer til å like dere i den store byen. Det må være fordeler og ulemper, selvsagt (for min del er jeg ikke den som liker seg i byen)…

  2. Hei Oddvar. Eg forstår at flyttinga nå er eit faktum. Eg ønskjer deg lukke til med ny og viktig presteteneste. Håper du også i framtida får tid og høve til å halda fram som aktiv bloggar. Me får halda kontakten, om det nå må bli mest i den virtuelle verda! Shalom ve’lehitraot!

  3. Takk for hilsener fra Loup, Arne og Ståle – fint at noen husker på meg og sender hilsener. Jeg fikk også en (mer privat) melding fra St Svithun menighet. Der stod det bl.a.: «… rart å være uten deg her i Stavanger. Lykke til i Oslo.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen