Fra Los Angeles

Vi er vel framme i Los Angeles. Første kvelden var vi veldig trøtte, og la oss kl 18.30, som er kl 03.30 norsk tid – etter en ti og en halv times flytur fra Amsterdam.

Fredag var vi så hele dagen i ‘the Getty Villa‘, et museum med alle slags herligheten fra gammel romersk (og gresk) tid. Lørdag skal vi være hele dagen i ‘the Getty Center‘ – faktisk er disse to museene den viktigste grunnen til at vi kom til Los Angeles.

2 hendelser på “Fra Los Angeles”

  1. Ja, det er fint vær her – vi har ikke sett ei sky her siden vi kom – men det er en forholdsvis kjølig bris, og ikke på langt nær så varmt som jeg trodde, dvs. ikke noe særlig mer enn 25 grader i skyggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen