Tips fra en leser

En leser tipset meg i går om to prgrammer som tar for seg deg nye og den gamle messen. Av de to programmene likte jeg best det andre, som har et langt intervju med Fr. Paul Nicholson, en kanadisk prest som også bruker den tradisjonelle latinske messen – i tillegg til novus ordo (selvsagt, siden han er sogneprest i en vanlig, katolsk menighet). Det han sier om hvorfor han begynte å feire den gamle messen, kjenner jeg meg igjen i. (Det første programmet i serien har også mye interessant informasjon, men oppleves vel som litt for amerikansk i stilen.)

Programmet jeg anbefaler mest kan sees HER – og første program i serien HER.

1 hendelser på “Tips fra en leser”

  1. «I tillegg til novus ordo (selvsagt)» – det er ikke så selvsagt. Jeg kjenner til en tsjekkisk prest som byttet ut alle novus ordo messer i sin sognekirke. Siden han har et rykte om hellighet på seg, sa ingen et pip så vidt jeg vet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen