Én flott og én skitten kirke

Vi er nå tilbake i Oslo, og kan se tilbake på en begivenhetsrik uke. I går så vi (om morgenen) katedralen i Bayeux – som var svært flott. Og på vei tilbake til Paris, stoppa vi i Rouen for å se den siste katedralen. Heldigvis jobba man på det sentrale tårnet, men ellers var kirken i dårlig stand – se f.eks. vestfasaden under, som var helt svart. Inne var også deler av kirken avstengt, den var tydeligvis ikke brukt til liturgiske handlinger (men det så ut til at man hadde noen kunstutstillinger der), og den var støvete og flere steder var det mengder av duelort. En litt uheldig siste opplevelse, etter å ha sett mange flotte kirker i god stand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen