På ferie: Los Cristianos, Tenerife

Når har vi vært her i tre dager, og slapper riktig godt av i ca 20 grader og sol eller lett overskyet vær. Bildet under ble tatt rett etter ankomst til hotellet – som har et basseng på taket, i 6. etasje.

Hva gjør så et middelaldrende ektepar her nede i varmen? Vi sitter ute mye, leser, bader (mest min kone) og går turer. Vi leser ganske seriøse ting; jeg ble nettopp ferdig med «A Banished heart» og skal starte direkte på «Work of Human Hands», og på min fjelltur (som begynner nå) skal jeg lytte til (jeg har en Kindle som leser for meg) kardinal Newmans «Apologia pro vita sua». (Min kone jobber med sin mastergrad i museologi.)

1 hendelser på “På ferie: Los Cristianos, Tenerife”

  1. Det der så i grunnen ganske deilig ut!
    I Oslo er det på minussiden nå – og i morgen er det meldt sludd…
    Nyt mens dere kan! :)
    Med ønske om et godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen